Субота, 20.04.2024, 12:51












ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
 
Головна » 2012 » Квітень » 12 » Спільно дбаємо про підростаюче покоління
Спільно дбаємо про підростаюче покоління
14:08
Днями до музею ПАТ «Чернігівгаз» завітали учні місцевої школи № 4. Під час екскурсії школярі 5-го та 6-го класів із зацікавленням слухали розповідь директора музею В.А. Булаха про життєдайний вогонь, що крізь тисячоліття йшов поруч з людиною - обігрівав і годував її. Про те, як з часом людству вдалося не тільки «приручити» полум’я, видобути природний газ, але й навчитися використовувати його для більш комфортного і якісного життя. І що 55 років поспіль блакитний вогник безперебійно потрапляє до осель чернігівців лише завдяки дбайливим рукам працівників газового господарства. З розповіді Заслуженого ветерана праці діти дізналися про основні історичні віхи підприємства і напрямки діяльності. Особливу зацікавленість дітей викликала електронна модель газових мереж і споруд на них.
Не оминули увагою і питання газової безпеки. Дітям нагадали, що природний газ, окрім тепла та затишку, приховує в собі значну небезпеку і може призвести до нещасних випадків у разі недотримання правил його використання. Також пригадали як треба діяти і куди звертатися в ситуації, коли у помешканні відчувається запах газу. Зважаючи на сумну статистику аварій, пов’язаних з використанням газу, тема безпеки для газовиків, як і для вчителів ОБЖД, є дуже актуальною. Втім, у переважній більшості трагедій винуватцями стають дорослі, а не діти. Тому «Чернігівгаз» вважає доцільним звертатися не тільки до малюків, а й до їхніх батьків із закликом не забувати про важливість дотримання правил безпеки при користуванні газом у побуті.
Шановні батьки! Пам`ятайте, передусім культура поведінки з газом прищеплюється в сім`ї. Кожен тато або мама повинні знайти кілька хвилин на щиру розмову зі своїм сином або донькою, власним прикладом показати як правильно поводитися з газовими приладами і вогнем, пояснити, що наше життя часом залежить тільки від нас самих.
Прес-служба
Переглядів: 668 | Додав: gazcn | Рейтинг: 0.0/0 |
Календар новин
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук