П`ятниця, 19.04.2024, 15:10













Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
 
Головна » Архів матеріалів
Публічне акціонерне товариство по газопостачанню та газифікації «ЧЕРНІГІВГАЗ» (надалі – «Товариство»), місцезнаходження якого: 14021, Україна, Чернігівська область, м. Чернігів, вул. Любецька, 68, повідомляє про проведення Загальних зборів акціонерів Товариства (надалі – «Загальні збори») 28 травня 2012 року о 10.00 годині за адресою: м. Чернігів, вул. Любецька, 68 (в актовому залі Товариства).
Реєстрація акціонерів для участі у Загальних зборах буде здійснюватися в день проведення зборів за вищевказаною адресою, початок реєстрації - о 09.00, закінчення реєстрації - о 09.45.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у Загальних зборах - 22 травня 2012 р.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ:

1. Обрання Лічильної комісії Загальних зборів Товариства.
2. Обрання Голови та секретаря Загальних зборів Товариства.
3. Затвердження порядку (регламенту) проведення Загальних зборів Товариства.
4. Звіт Правління Товариства за 2011 р ... Читати далі »
Переглядів: 1058 | Додав: gazcn | Дата: 11.05.2012

«Мій дім – моя фортеця», - люблять повторювати англійці і ми з ними повністю згодні. Цілком природно, що людина хоче відчувати себе у власній оселі комфортно і затишно. Ми переплановуємо, добудовуємо, робимо євроремонти і купуємо найсучаснішу побутову техніку. Але наскільки безпечно жити в наших оселях? Які загрози приховують «побутові помічники»? Сьогодні мова про газове обладнання і правила поведінки з ним.
Хто винуватець?
Про небезпечні властивості газу усім відомо з дитинства. З віком інстинкт самозбереження чомусь перестає діяти - винуватцями аварій, спричинених газом, як правило, стають дорослі. Як показують дослідження обставин вибухів, пожеж та нещасних випадків, частіше всього спрацьовує так званий, людський фактор, або, кажучи офіційною мовою, «мало місце порушення абонентами правил безпеки при користуванні газовими приладами». Тому, насамперед, треба звернути увагу на той факт, що безаварійне та безперебійне функціонування системи газопостачання залежить не лиш ... Читати далі »
Переглядів: 1177 | Додав: gazcn | Дата: 11.05.2012

Усі ми мріємо про те, щоб наша Планета була наповнена чистотою, світлом, любов’ю і турботою, прагнемо чистого довкілля для нашої Землі. Днями працівники ПАТ «Чернігівгаз» долучилися до щорічної всеукраїнській акції «За чисте довкілля». Традиційна весняна толока була приурочена до Дня довкілля та Міжнародного Дня Землі (22 квітня). В ці дні всі охочі мали нагоду зробити власними силами хоча б невеличкий внесок в упорядкування та озеленення місцевості де живуть і працюють.
В кожному райцентрі колективи структурних підрозділів ПАТ «Чернігівгаз» прибирали території газових господарств та прилеглі до них ділянки. Фарбували паркани і бордюри, упорядковували квітники і газони, прибирали сміття. Загалом в акції прийняли участь понад тисячу працівників нашого підприємства. Прибрано 8 га території, ліквідовано 8 сміттєзвалищ. Руками газовиків висаджено 105 дерев та 110 кущів.
Чистота радує око, додає настрою. Власне, як ми завжди свій дім прибираємо, таким же має бути ставлення до ... Читати далі »
Переглядів: 955 | Додав: gazcn | Дата: 11.05.2012

Днями до музею ПАТ «Чернігівгаз» завітали учні місцевої школи № 4. Під час екскурсії школярі 5-го та 6-го класів із зацікавленням слухали розповідь директора музею В.А. Булаха про життєдайний вогонь, що крізь тисячоліття йшов поруч з людиною - обігрівав і годував її. Про те, як з часом людству вдалося не тільки «приручити» полум’я, видобути природний газ, але й навчитися використовувати його для більш комфортного і якісного життя. І що 55 років поспіль блакитний вогник безперебійно потрапляє до осель чернігівців лише завдяки дбайливим рукам працівників газового господарства. З розповіді Заслуженого ветерана праці діти дізналися про основні історичні віхи підприємства і напрямки діяльності. Особливу зацікавленість дітей викликала електронна модель газових мереж і споруд на них.
Не оминули увагою і питання газової безпеки. Дітям нагадали, що природний газ, окрім тепла та затишку, приховує в собі значну небезпеку і може призвести до нещасних випадків у разі недотримання правил його ... Читати далі »
Переглядів: 667 | Додав: gazcn | Дата: 12.04.2012

28 квітня – Всесвітній день охорони праці

Девіз 2012 року –
«Сприяння охороні праці у «зеленій» економіці»

ЗВЕРНЕННЯ
Організаційного комітету з підготовки та проведення у 2012 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні
у рамках Всесвітнього дня охорони праці до центральних і місцевих органів виконавчої влади, об’єднань роботодавців,
профспілок, засобів масової інформації, керівників і працівників підприємств, установ, організацій України


ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Щорічно, починаючи з 2002 року, понад 50 країн світу за ініціативою Міжнародної конфедерації вільних профспілок трудящих, яку підтримала Міжнародна організація праці (МОП), відзначають Всесвітній день охорони праці.
Указом Президента Україні від 18 серпня 2006 року № 685/2006 день ... Читати далі »
Переглядів: 892 | Додав: gazcn | Дата: 10.04.2012

У понеділок, 26 березня, в Чернігові у 5-поверхівці по вулиці 50 років ВЛКСМ, 36 стався вибух. Епіцентром вибуху стала квартира №3 на першому поверсі. Внаслідок цього було зруйновано 4 квартири, пошкоджено носійні конструкції 26 квартир (2 під`їзди).
В результаті аварії постраждали 4 особи, які з травмами різного ступеня тяжкості були направлені до лікувальних закладів міста. Серед постраждалих – дитина, 2003 року народження.
Одна особа загинула.
Сигнал про випадок надійшов до аварійно-диспетчерської служби ПАТ «Чернігівгаз» о 21 год. 10 хв. О 21год.20хв. бригада прибула на місце події і негайно відключила від газопостачання житловий будинок шляхом закриття засувки та кранів на ввідному газопроводі.
Переконавшись у відсутності подачі газу до абонентів після відключення, аварійники ПАТ «Чернігівгаз» перевірили на загазованість підвали, колодязі, підземні суміжні комунікації та споруди на них, під’їзди в радіусі 50 метрів. При цьому витоку газу не було виявлен ... Читати далі »
Переглядів: 825 | Додав: gazcn | Дата: 29.03.2012

Шановні абоненти!
З 15 березня по 15 квітня в області проводиться місячник безпечного
та економного використання газу в побуті.


ПАТ „Чернігівгаз” нагадує і попереджає - будьте уважні і обережні при користуванні газовими приладами в побуті:

1. не дозволяйте користуватися газовими приладами дітям дошкільного віку, а також особам і дітям шкільного віку, які не пройшли інструктажу з Правил безпечного користування газовими приладами;
2. не забувайте , що перед користуванням газовими приладами необхідно провітрити приміщення відкривши квартирку чи фрамугу;
3. перевіряйте чи закриті крани на газопроводі перед газовими приладами та на самих приладах після закінчення користування ними або перед їх включенням;
4. перевіряйте наявність тяги в димових та вентиляційних каналах;
5. переконайтесь у відсутності запаху газу в приміщенні і тільки тоді запалюйте газ.
ПАМ`ЯТАЙТЕ!
КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ: самовільно втручат ... Читати далі »
Переглядів: 805 | Додав: gazcn | Дата: 27.03.2012

Щоб газ приносив тільки користь – з ним легковажити не слід!

27 нещасних випадків пов’язаних з використанням газу, 69 постраждалих людей, з яких 27 – з летальними наслідками. Такою є загальноукраїнська статистика тільки перших двох місяців 2012 року. Ці показники перевищили тогорічні січень і лютий в 2,5 разу. Усі смерті заподіяв чадний газ.
 В сучасних умовах 90 відсотків населення користується побутовими газовими приладами. Здається, важко знайти людину, яка прагне для себе та родини клопоту із газом, проте нерідко абонент чи то зумисне, чи то несвідомо порушує елементарні правила експлуатації газових приладів. Безпека під час користування газовими приладами була завжди болючою темою, тому ПАТ «Чернігівгаз» повсякчас нагадує і привертає увагу споживачів до цієї проблематики. На жаль, порушення правил безпеки газоспоживання продовжують мати місце. За статистичними даними, отруєння чадним газом частішають саме в зимов ... Читати далі »
Переглядів: 842 | Додав: gazcn | Дата: 05.03.2012

Особисто-командна першість працівників ПАТ «Чернігівгаз» з кульової стрільби відбулася 18 лютого на базі обласного стрілецько-спортивного клубу в м. Чернігові. У змаганнях взяли участь 21 команда та 47 учасників з міського та районних управлінь газових господарств.
За результатами змагань в командній першості призові місця посіли:
 І місце - команда головного підрозділу у складі фахівця з питань військової, мобілізаційної роботи, цивільної оборони та надзвичайних ситуацій Олександра Савченка і начальника відділу МТП та збуту Бориса Саченка. ІІ місце - команда служби експлуатації засобів захисту від електрохімічної корозії представлена Валерієм Дем`яненком і О. Пономарьовим
 ІІІ місце – команда автотранспортної служби головного підрозділу у складі водіїв Дениса Возного та Сергія Андрейченка.
В особистому заліку перемогу здобув Б.Саченок, другу сходинку посів В.Дем`яненко, третє місце присуджене О.Савченку. Правління та профспілковий коміте ... Читати далі »
Переглядів: 836 | Додав: gazcn | Дата: 22.02.2012

« 1 2 3 4 ... 7 8 »
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Форма входу
Пошук
Друзі сайту