Субота, 20.04.2024, 11:57












ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
 
Головна » 2012 » Вересень » 27 » Працівники Бобровицького РГГ відсвяткували входини
Працівники Бобровицького РГГ відсвяткували входини
14:17
        Цього річ професійне свято газівники Бобровиччини зустріли в нових відремонтованих приміщеннях. Привітати працівників з цією подією приїхала голова правління ПАТ «Чернігівгаз» Алла Ярова.
Слід зазначити, що ремонтні роботи проводилися у рекордно короткий термін. Не дивлячись на це, все зроблено гарно та до ладу. Відреставрований фасад, сучасні і світлі офісні приміщення, просторі абонентські служби – це результат спільної роботи ремонтно-будівельної дільниці ПАТ «Чернігівгаз» і працівників Бобровицького РГГ.
       На початку з вітальним словом до присутніх звернувся начальник Бобровицького РГГ Андрій Лісовий. Він щиро подякував голові правління компанії і всім людям, причетним до робіт на об’єкті, за щедрий подарунок, побажав підлеглим подальших успіхів на професійній ниві і висловив сподівання, що робота колективу в оновлених приміщеннях стане ще якіснішою та ефективнішою.
До привітань приєднався почесний гість свята - перший заступник голови Бобровицької РДА Іван Ткаченко. Він відзначив, що газівники завжди були і залишаються боєздатним колективом. «Ми можемо пишатися, що майже всі населені пункти Бобровиччини, за виключенням маленьких хуторів, мають газ. Успіхів вам у праці і я думаю, що якість роботи по забезпеченню газом населення буде й надалі покращуватися. Зі святом вас, щастя, здоров`я, благополуччя вашим родинам», - підсумував посадовець.
      Голова правління зазначила, що капітальний ремонт адмінприміщення Бобровицького РГГ є дійсно важливою подією не лише для його працівників, а й для абонентів району.
- Те що людина приходить в нове приміщення з позитивним настроєм, вже покращує взаєморозуміння між вами і дозволяє працювати в спокійній атмосфері. Адже, принаймні, 8 годин ви віддаєте роботі з абонентами - зауважила керівник.
- Безперечно,такий результат досягнуто завдяки роботі в команді. Хочу подякувати кожному робітнику, хто зробив свій посильний внесок у цю справу, а також вашому куратору Сергію Лещенку. Слід сказати, що не зважаючи на деякі труднощі, наша компанія продовжує розвиватися. Кожен рік ми відкриваємо нові об`єкти, оновлюємо матеріально - технічну базу і будемо робити все можливе, щоб робітники усіх наших підрозділів працювали в сучасних і комфортних умовах. Хочу ще раз привітати вас з професійним святом та новосіллям і з цієї нагоди вручити подарунок – мікрохвильову піч.
      По традиції на святі був оголошений наказ і вручено почесні грамоти та премії найсумліннішим працівникам філії. Невимушено і по-сімейному тепло пройшло свято газівників. А на завершення, зі зворушливими словами подяки на адресу голови правління, перед аудиторією виступила контролер газового господарства Валентина Андруша.
Переглядів: 1832 | Додав: gazcn | Рейтинг: 0.0/0 |
Календар новин
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук