Четвер, 28.03.2024, 22:58













Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
 
Головна » 2012 » Вересень » 27
МІСЯЧНИК БЕЗПЕЧНОГО ТА ЕКОНОМНОГО ВИКОРИСТАННЯ ГАЗУ В ПОБУТІ!
(15.09 - 15.10.2012)
 ШАНОВНІ АБОНЕНТИ, ПАТ «Чернігівгаз» нагадує: Будьте уважні під час експлуатації димових та вентиляційних каналів. НЕ ЗАБУВАЙТЕ перевіряти димові і вентиляційні канали. Пам`ятайте, що при неповному згорянні газу виділяється окис вуглецю (чадний газ). При наявності в приміщенні чадного газу до 0,1% вже через годину людина починає відчувати нудоту, запаморочення, слабкість, при цьому достатньо одного-двох вдихів, щоб втратити свідомість, а при наявності його до 1% досить кількох хвилин, щоб смертельно отруїтись. Для попередження нещасних випадків необхідно слідкувати за наявністю тяги в димових та вентиляційних каналах, справністю газових приладів. Перед кожним користуванням газовими приладами з відведенням продуктів згорання в димоходи обов`язково повинна перевірятися наявність тяги в димоході.
     Категорично забороняється користуватися газовими приладами з відвед ... Читати далі »
Переглядів: 1388 | Додав: gazcn | Дата: 27.09.2012

        Рух, безсумнівно, запорука здоров'я та гармонії і тема популяризації фізкультури та спорту є актуальною для будь-якого трудового колективу. Минулими вихідними, за ініціативи керівництва ПАТ «Чернігівгаз» і ПАТ ЕК «Чернігівобленерго», збірні волейбольні команди з керівного складу компаній зійшлись у товариській зустрічі. Змагання проходили на території бази відпочинку «Енергетик».
        Пляжний волейбол здавна вважається одним з найвидовишніших видів спорту, а змагання завжди сповнені великої напруженості і драматизму спортивної боротьби. Це командна гра, де всі учасники повинні добре і злагоджено діяти в нападі і захисті. Тактичні дії команди залежать від рівня підготовки гравців і гри суперників, а обов'язки учасників визначають відповідно до їхніх особистих здібностей та інтересів команди.
        Перед початком гри команди традиційно обмінялися привітаннями і су ... Читати далі »
Переглядів: 1221 | Додав: gazcn | Дата: 27.09.2012

        Цього річ професійне свято газівники Бобровиччини зустріли в нових відремонтованих приміщеннях. Привітати працівників з цією подією приїхала голова правління ПАТ «Чернігівгаз» Алла Ярова.
Слід зазначити, що ремонтні роботи проводилися у рекордно короткий термін. Не дивлячись на це, все зроблено гарно та до ладу. Відреставрований фасад, сучасні і світлі офісні приміщення, просторі абонентські служби – це результат спільної роботи ремонтно-будівельної дільниці ПАТ «Чернігівгаз» і працівників Бобровицького РГГ.
       На початку з вітальним словом до присутніх звернувся начальник Бобровицького РГГ Андрій Лісовий. Він щиро подякував голові правління компанії і всім людям, причетним до робіт на об’єкті, за щедрий подарунок, побажав підлеглим подальших успіхів на професійній ниві і висловив сподівання, що робота колективу в оновлених приміщеннях стане ще якіснішою та ефективнішою.
До привітань приєднався п ... Читати далі »
Переглядів: 1826 | Додав: gazcn | Дата: 27.09.2012

Календар новин
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Форма входу
Пошук
Друзі сайту