П`ятниця, 19.04.2024, 23:46












ГоловнаРеєстраціяВхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
 
Головна » 2012 » Вересень » 27 » У волейболі - газівники переможці!
У волейболі - газівники переможці!
14:21
        Рух, безсумнівно, запорука здоров'я та гармонії і тема популяризації фізкультури та спорту є актуальною для будь-якого трудового колективу. Минулими вихідними, за ініціативи керівництва ПАТ «Чернігівгаз» і ПАТ ЕК «Чернігівобленерго», збірні волейбольні команди з керівного складу компаній зійшлись у товариській зустрічі. Змагання проходили на території бази відпочинку «Енергетик».
        Пляжний волейбол здавна вважається одним з найвидовишніших видів спорту, а змагання завжди сповнені великої напруженості і драматизму спортивної боротьби. Це командна гра, де всі учасники повинні добре і злагоджено діяти в нападі і захисті. Тактичні дії команди залежать від рівня підготовки гравців і гри суперників, а обов'язки учасників визначають відповідно до їхніх особистих здібностей та інтересів команди.
        Перед початком гри команди традиційно обмінялися привітаннями і сувенірами. Право судити матч отримав начальник Чернігівського територіального представництва НКРЕ України Олександр Тимошенко. І змагання розпочалися!
        Із перших хвилин гра набула високого темпу і з кожною атакою градус емоцій на майданчику зростав. Напружена боротьба тривала протягом трьох сетів під час яких обидві команди продемонстрували достатньо високий рівень підготовки і витривалості.
        У підсумку, у трьох партіях до залікового фінішу у 25 очок швидше дісталася волейбольна команда «Чернігівгазу» і впевнено посіла І-ше місце! Голова правління «Чернігівобленерго» Олег Пузирьков -Уваров привітав переможців турніру з достойною перемогою і вручив голові правління ПАТ «Чернігівгагаз» Аллі Яровій почесний кубок. В свою чергу, Алла Ярова подякувала за підтримку і сприяння у проведенні даного заходу і висловила сподівання, що ця зустріч стане добрим початком для продовження товариських змагань між колективами газівників і енергетиків з інших видів спорту. Щиро вітаємо з перемогою наших колег! Так тримати й надалі!
Переглядів: 1224 | Додав: gazcn | Рейтинг: 0.0/0 |
Календар новин
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук