П`ятниця, 03.05.2024, 19:47













Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
 
Головна » Архів матеріалів
У нас новий сайт http://gaz.cn.ua
Переглядів: 1337 | Додав: gazcn | Дата: 17.12.2012

ЦЕ ПОВИНЕН ЗНАТИ КОЖЕН !
По Україні зростає кількість нещасних випадків, які трапляються через самовільне втручання абонентів у роботу побутових газових приладів.
Так, 15 жовтня поточного року у смт. Власівка Кіровоградської області стався нещасний випадок із молодою сім`єю з двома дітьми - п`ятирічним хлопчиком та однорічною дівчинкою. Власники квартири 5-ти поверхового житлового будинку самовільно підключили, на той час від`єднаний від газопостачання працівниками газового господарства, бездимарний газовий проточний водонагрівач.
У результаті сім`я була госпіталізована до центральної районної лікарні з отруєнням чадним газом у стані середнього ступеня важкості.
Головною причиною цього нещасного випадку є самовільне підключення газових приладів до внутрішньо будинкових газопроводів.
Сумна статистика свідчить про те, що абоненти нехтують Правилами безпечного користування газовими приладами в побуті і не виконують їх.
З метою запобігання таким ви ... Читати далі »
Переглядів: 1475 | Додав: gazcn | Дата: 02.11.2012

ЦЕ МАЄ ЗНАТИ КОЖЕН!

При експлуатації систем газопостачання трапляються випадки виникнення аварійних ситуацій, пов`язаних із витоком та загоранням газу на ізоляційному фланці газопроводу-вводу, який прокладений до кожного газифікованого житлового будинку.
Основними причинами є:
- використання внутрішньо будинкового газопроводу як заземлювача;
- неправильне підключення заземлення енергозалежних газових приладів, а також електронасосів на системах опалення;
З метою запобігання подібних випадків забороняється:
- втручатись в цілісність системи газопостачання;
- порушувати правила при паралельній прокладці та перетині електропроводу з газопроводом;
- закріплювати електропроводку до газопроводу;
- використовувати газопровід не за призначенням (як заземлювач).
ПАМ`ЯТАЙТЕ!
Нехтуючи Правилами безпечного користування газом Ви наражаєте себе, своїх близьких і сусідів на небезпеку.
Відчувши запах газу негайно ... Читати далі »
Переглядів: 1588 | Додав: gazcn | Дата: 18.10.2012

МІСЯЧНИК БЕЗПЕЧНОГО ТА ЕКОНОМНОГО ВИКОРИСТАННЯ ГАЗУ В ПОБУТІ!
(15.09 - 15.10.2012)
 ШАНОВНІ АБОНЕНТИ, ПАТ «Чернігівгаз» нагадує: Будьте уважні під час експлуатації димових та вентиляційних каналів. НЕ ЗАБУВАЙТЕ перевіряти димові і вентиляційні канали. Пам`ятайте, що при неповному згорянні газу виділяється окис вуглецю (чадний газ). При наявності в приміщенні чадного газу до 0,1% вже через годину людина починає відчувати нудоту, запаморочення, слабкість, при цьому достатньо одного-двох вдихів, щоб втратити свідомість, а при наявності його до 1% досить кількох хвилин, щоб смертельно отруїтись. Для попередження нещасних випадків необхідно слідкувати за наявністю тяги в димових та вентиляційних каналах, справністю газових приладів. Перед кожним користуванням газовими приладами з відведенням продуктів згорання в димоходи обов`язково повинна перевірятися наявність тяги в димоході.
     Категорично забороняється користуватися газовими приладами з відвед ... Читати далі »
Переглядів: 1395 | Додав: gazcn | Дата: 27.09.2012

        Рух, безсумнівно, запорука здоров'я та гармонії і тема популяризації фізкультури та спорту є актуальною для будь-якого трудового колективу. Минулими вихідними, за ініціативи керівництва ПАТ «Чернігівгаз» і ПАТ ЕК «Чернігівобленерго», збірні волейбольні команди з керівного складу компаній зійшлись у товариській зустрічі. Змагання проходили на території бази відпочинку «Енергетик».
        Пляжний волейбол здавна вважається одним з найвидовишніших видів спорту, а змагання завжди сповнені великої напруженості і драматизму спортивної боротьби. Це командна гра, де всі учасники повинні добре і злагоджено діяти в нападі і захисті. Тактичні дії команди залежать від рівня підготовки гравців і гри суперників, а обов'язки учасників визначають відповідно до їхніх особистих здібностей та інтересів команди.
        Перед початком гри команди традиційно обмінялися привітаннями і су ... Читати далі »
Переглядів: 1226 | Додав: gazcn | Дата: 27.09.2012

        Цього річ професійне свято газівники Бобровиччини зустріли в нових відремонтованих приміщеннях. Привітати працівників з цією подією приїхала голова правління ПАТ «Чернігівгаз» Алла Ярова.
Слід зазначити, що ремонтні роботи проводилися у рекордно короткий термін. Не дивлячись на це, все зроблено гарно та до ладу. Відреставрований фасад, сучасні і світлі офісні приміщення, просторі абонентські служби – це результат спільної роботи ремонтно-будівельної дільниці ПАТ «Чернігівгаз» і працівників Бобровицького РГГ.
       На початку з вітальним словом до присутніх звернувся начальник Бобровицького РГГ Андрій Лісовий. Він щиро подякував голові правління компанії і всім людям, причетним до робіт на об’єкті, за щедрий подарунок, побажав підлеглим подальших успіхів на професійній ниві і висловив сподівання, що робота колективу в оновлених приміщеннях стане ще якіснішою та ефективнішою.
До привітань приєднався п ... Читати далі »
Переглядів: 1834 | Додав: gazcn | Дата: 27.09.2012

Урочистості з нагоди професійного свята – Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України, який цьогоріч припав на 9 вересня, пройшли у ПАТ "Чернігівгаз".
Першою з вітальним словом виступила голова правління ПАТ «Чернігівгаз» Алла Ярова. Вона відзначила: «Втішно, що нині настали ті часи, коли ми в змозі спокійно працювати, своєчасно виплачувати заробітну плату, а також розглядати майбутні перспективи. Зокрема, це відкриття ще одного сервісного центру, введення в експлуатацію нових газопроводів, зміцнення матеріально-технічної бази підприємства і застосування новітніх технологій , які б дали змогу полегшити та удосконалити нашу працю. Невдовзі настає найгарячіша для нас пора - опалювальний сезон, тому, насамперед, хочу побажати колективу безперебійної та безаварійної роботи і гордості за свою надзвичайно корисну для суспільства працю».
Зі словами вдячності за наполегливу працю та професіоналізм до газівників завітали представники влади міста і об ... Читати далі »
Переглядів: 681 | Додав: gazcn | Дата: 14.09.2012

Напередодні професійного свята – Дна газовиків на учбово-тренувальному полігоні ПАТ «Чернігівгаз» відбулися традиційні змагання аварійних бригад міських та районних газових господарств області.
Організатори конкурсу мали на меті перевірити рівень теоретичних знань, поліпшити практичні навики спеціалістів АДС.
Показати свою майстерність на чернігівський полігон прибули 10 бригад. У перший день змагалися команди з півдня Чернігівщини - це бригади АДС Ніжинського РГГ, Ічнянського УГГ, Носівського РГГ, Прилуцького УГГ та Бобровицького РГГ. Наступного дня до змагань долучилися команди північного регіону – Головного підрозділу м. Чернігова, Щорського УГГ, Коропського УГГ,Сосницького УГГ та Семенівського РГГ.
Старт змагань оголосив головний інженер ПАТ «Чернігівгаз» Віктор Кресь. Виступаючи перед газівниками, він побажав учасникам успіхів, мужності та професійності.
Такі змагання, або інакше кажучи, огляд-конкурси, відбуваються в три етапи. Перший етап проводиться ... Читати далі »
Переглядів: 795 | Додав: gazcn | Дата: 12.09.2012



Першого червня відбулися змагання з швидких шахів серед працівників головного підприємства ПАТ «Чернігівгаз». В турнірі взяли участь шість чоловік. За результатами змагань призові місця посіли:

1 місце - начальник дільниці КВП та автоматики Стук В.Г.
2 місце – слюсар Дем`яненко В.О.
3 місце - інженер лабораторії засобів обліку Чумаченко В.М.

Згодом на обласному рівні відбудуться фінальні змагання на звання абсолютного чемпіона ПАТ «Чернігівгаз» з даного виду спорту.
Переглядів: 842 | Додав: mpet | Дата: 12.06.2012

         У зв’язку з обмеженістю і постійним здорожчанням природних енергоресурсів, зокрема природного газу, актуальним стає питання заощадження та його раціонального використання, а відповідно і зменшення оплати за використане блакитне паливо. До того ж Закон «Про забезпечення комерційного обліку природного газу», прийнятий Верховною Радою в минулому році, зобов’язує до 2018 року перейти на лічильники всі категорії споживачів. Безкоштовно.
         На території Чернігівської області станом на квітень 2012 року газовими лічильниками користуються 70,78% споживачів, тобто близько 99 тисяч абонентів продовжують сплачувати за газ по нормам споживання незалежно від реальних обсягів його використання. Згідно з прийнятим законом кожен з них до 2018 року повинен бути забезпечений лічильником газу. Лічильники повинні встановити навіть ті, хто за допомогою «блакитного палива» лише го ... Читати далі »
Переглядів: 1409 | Додав: gazcn | Дата: 18.05.2012

1 2 3 ... 7 8 »
Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Форма входу
Пошук
Друзі сайту